Projecten

Jaarlijks ontvangen wij  veel aanvragen om  een bepaald project financieel te ondersteunen.
Sommige aanvragen worden gehonoreerd,terwijl wij anderen helaas moeten teleurstellen.
Het projectenoverzicht is te verdelen in stichtingen/instanties die we éénmalig een bedrag ter beschikking stellen en
stichtingen/instanties die jaarlijks een bedrag van ons ontvangen.
Deze stichtingen/instanties zijn over het algemeen in Nederland gevestigd en hebben projecten in diverse continenten zoals Afrika,Zuid-Amerika,Azië en Oost-Europa.

Als één van de eerste grote projecten van onze stichting waren wij nauw betrokken bij de bouw van een
multifunctioneel centrum in Sri-Lanka.
De naam van dit centrum is dan ook “Anna Centre ” als eerbetoon aan de oprichters van onze stichting.
Het centrum wordt o.a. gebruikt als medisch centrum,consultatiebureau en dorpshuis.
Wij dragen het Anna Centre een warm hart toe en het ontvangt dan ook jaarlijks een bijdrage.